Priser for lagerrum

Opbevar dine flyttekasser og møbler hos os. Lås dine ting ind i dit eget depotrum, som er tørt og sikkert. Lej et rum fra 1 m2 og helt op til 130 m2. Prisen starter fra 90,- pr måned.

Med et lagerrum hos os kan du være sikker på at have dine ting opbevaret tørt og sikkert. Alle rum er top sikret med kodelås og videoovervågning, samt fugtstyret ventileret rum, som sikre at dine ting ikke tager skade af fugt eller frost. Adgang til dit depotrum alle dage fra 6.00 – 22.00. Vi bor ved Vemmelev tæt på Slagelse og Korsør. Ønskes der adgang til dit rum uden for dette tidspunkt, skal det aftales personligt.

Priser for lagerrum til opbevaring

 • 1 m2 = 90 kr/mdr. (optaget)
 • 4,5 m2 = 340 kr/mdr. (optaget)
 • 6,6 m2 = 465 kr/mdr. (optaget)
 • 8,5 m2 = 570 kr/mdr. (optaget)
 • 10 m2 = 650 kr/mdr. (optaget)
 • 13 m2 = 780 kr/mdr. (optaget)
 • 17 m2 = 970 kr/mdr. (optaget)
 • 60 m2 = 2200 kr/mdr. (ledig)
 • 130 m2 = 4300 kr/mdr. (ledig fra 1. juli)

Kontakt os for at booke et rum. Skriv til os via denne kontaktformular, eller ring til os.

Tlf:
+45 71 96 12 52

  Lagerhotel og depotrum – Hvad er det, og hvorfor kan det være en god idé?

  Når man skal opbevare sine ejendele eller varer, kan det være en god idé at leje et depotrum i et lagerhotel. Et lagerhotel er en facilitet, der giver dig mulighed for at leje en opbevaringsplads til dine ejendele eller varer.

  Hvad er et lagerhotel?

  Et lagerhotel er en facilitet med mange små depotrum, som tilbyder opbevaring af varer og ejendele. Lagerhoteller har normalt forskellige størrelser af opbevaringsenheder, der passer til forskellige behov og budgetter. Vores lagerhotel som ligger ved Slagelse, er udstyret med sikkerhedsforanstaltninger, såsom videoovervågning, adgangskontrol og alarmsystemer for at beskytte dine ejendele mod tyveri og skader.

  Hvorfor vælge et depotrum?

  Mangler du plads til dine ejendele giver det god mening at leje et depotrum. Det giver dig mulighed for en opbevaringsplads til dine flyttekasser, møbler eller andet indbo. Depotrum kan findes i forskellige størrelser og prisklasser alt efter hvor meget plads du har behov for. De mest populære depotrum har en størrelse på 10-20 m2. Se vores priser og størrelser på lagerrum i toppen af hjemmesiden.

  Hvorfor kan det være en god idé at leje et depotrum i vores lagerhotel?

  Der er mange grunde til at leje et depotrum hos Vårby LagerHotel. Hvis du har behov for opbevaring af dine ejendele, kan vores lager være den perfekte løsning, da du nemt og billigt at få opbevaret dit indbo. Vi holder til tæt på motorvejen ved Slagelse og Korsør. Det kan også være en god idé at leje et rum, hvis du har brug for at frigøre plads i dit hjem eller på din virksomhed. Leje af et depotrum hos os, kan også være mere økonomisk end at købe eller leje større lokaler eller containere til opbevaring.

  Hvordan vælger du det rigtige depotrum?

  Når du skal vælge det rigtige depotrum, er det vigtigt at overveje dine behov og budget. De mest populære rum hos os ligger på ca 10 m2, som er en perfekt størrelse til alt dit indbo fra en 2-værelses lejlighed. Har du indbo fra et almindelig parcelhus, vil vi anbefale et rum på ca 20 m2.
  Du er velkommen til besøge vores lagerhotel for at se de forskellige lagerrum og sikkerhedsforanstaltningerne, som vi gør meget ud af.